Snygg

Åhja, snygg är jag allt. Min tunga är snyggare. Men snyggast är ändå min snygga putmun. Väldigt onödigt inlägg, men kände att jag var tvungen att uppdatera bloggen någonting idag. haha. Godnatt på er.

Bara för att jag har en fin vän
Don't try to understand


Jag har lite idéer. Till fotograferingar då alltså. Jag är ju faktiskt en fotonörd.


Foto: jag (en flumbild som blev ganska ball faktiskt)

På tal om ingenting så känner jag mig som en annan art ibland. Ni vet, lite bättre än alla andra. Haha skämtar bara. Men jag känner mig annorlunda.

Godnatt


Idag är jag på sämsta möjliga humör, alla som känner sig en gnutta lycklig ska kolla länge och noga på denna bilden eftersom.......jag är arg på er och hoppas att ni får mardrömmar. Ta det inte personligt.. eller joo lite.

Gumman
HFK - 100529


Stackars stallkatten är halt.. Hon har var...

dsc00958 (MMS)

Stackars stallkatten är halt.. Hon har varit på rymmen i flera dagar, skönt att hon är tillbaka iaf.


Out of controlModell: Söta Angelica
Foto/redigering: Jag

Kallt, men snyggt!
Min kära komis Sofia (Fii) som nämns mycket på denna blogg, är den duktiga fotografen till denna bilden. Sedan att hon har redigerat bort sisådär 30 kg från min kropp är bara till att ignorera haha. Snacka om att det var kallt om rumpan.

Grattis på halvårsdagen


Jag såg nyss att Fii har lagt ut bilder på henne och hennes pojkvän Petter, eftersom att dom firar halvårsdag. Då jag aldrig kommer få fira det själv, bestämde jag mig för att gratta dom här på bloggen.
Foto: Jag
Redigering: Hellofii.blogg.se

Helgen - jobb och grillning

I helgen ska jag jobba, vilket gillas mycket, samt så är jag bjuden till Åsa, Anna och Amandas nya stall på grillning.Bild från när jag och Fii var och jobbade i Plönninge.

Modevisning - Drottning Blanka

Fler bilder imorgon eller till helgenKlicka för att förstora bilden

Vilken beskärning är bäst?


(klicka för att förstora)

Hjälp mig att lista ut vem som är vem?
Vem är Sid från iceage och vem är jag? haha.

Bildkälla: http://pingolina.files.wordpress.com/2009/12/iceage33.jpg

Grillat med en fin fin fin vän


Direkt på morgonen idag så hade vi nationellt prov i matte B. Antingen gick det bra, eller åt helvete. Låt oss hoppas på att det gick bra? Nåja vi fick sluta direkt efter, så jag körde hem på min snygga röda moppe (ingen annan tycker den är snygg.. sadface). Precis när jag skulle sätta mig ner framför datorn med min feta röv så ringde Natalie och frågade om jag ville komma hem till henne och sola och plugga. Så nu är jag liite mer brun och har liite mindre skolarbete kvar.


Senare på kvällen bjöds det på grillat. Mycket mycket gott!
Nostalgi

Här har ni en bild på mig när jag är allmänt löjlig.. Det måste varit för tre år sedan hehe.


Dagens låtar
Bus i studio

EmmyPemmy och jag!Angelica!


Emelie old fashion


Nyredigerad

Den förra bilden jag la ut vart inte så mycket redigerad. Så jag gjorde en nya variant.Ibland är det riktigt svårt att välja mellan s/v och färg.

Hår & sånt

Fotograferade lite för frisörsalongen hår & sånt idag. Det gick riktigt bra trots en liten tråkig incident. Hoppas vi ska fortsätta fotograferingen en annan dag istället!

bloglovin
RSS 2.0