Sköldis - broccoli

Nu ska jag leva på kaninmat, så ja blir fin till sommaren! Ska bara äta upp min choklad först.Attans..

Mitt hopp om att bli bäst på att spela piano försvann ganska snabbt.. Jösses.


Överredigerad, men den gillas ändå

Redigerad

Oredigerad


Må bäst med häst!

Hur kan man inte tycka om dessa fyrbenta djur? Ja dom kan vara sjukt tröga, irriterande när de försöker äta upp ens hår, otroligt envetna och trottsiga då dom alltid ska göra det som dom inte får (syftar på speedy den lille skiten..). Men ändå finns dom alltid där och försöker göra sitt bästa och skulle aldrig vilja göra en besviken. Klyschigt det blev, men det är på det viset det är!


100311 • redigerad vs oredigerad

Detta är en oredigerad bild från en arabutställning som jag fotade för ett bra tag sedan. Bilden är mörk, har fel vitbalans och är lite tråkig, uppfattar jag det som.

Så jag öppnade bilden i photoshop och började leka lite. Jag valde att ha den i svartvit eftersom att jag tycker att solen som faller ner på marken gör då sig väldigt effektfull. Hästen i sig är väldigt mäktig, inte sant? Jag ville få hästen närmare så jag croppade (har glömt ordet) den och lät hästen vara mer åt höger än i mitten, vilket gör så att bilden upplevs mycket mer tilltalande och ger mer rörelse och liv. Jag var också noga med att randen med fönster skulle vara snyggt placerad. Väggen ger bilden djup. Jag måste erkänna att jag gillar denna bilden.
Bättre, sämre? You name it! Alla utan Fii (Sofia Sandberg) får ge kritik.

100310

Det har hänt ganska mycket sedan sist jag skrev här i bloggen. Allt från att jag ska starta ett företag, till att jag har börjat träna yoga. Behaglig träning måste jag säga. Däremot så har inte kameran använts så flitigt på sistonde, vilket är väldigt synd. Men jag har känt mig ointressant helt enkelt, vilket gör så att jag tappar insperationen. Men nu när solen äntligen börjar visa sig mer och mer för varje dag, så är jag rätt säker på att fotoinsperationen kommer komma tillbaka. Jag ska berätta mer om företagsideérna sen när vi har hunnit skriva arbetsplan och sådant. Spännande kommer detta bli, helt klart!En bild från en privatfotografering förra sommaren. Jag hoppas på bättre bilder denna sommaren då jag lärt känna kameran bättre och känner mig tryggare. Ha en bra dag allihopa, nu måste jag återgå till skolarbetet igen.

bloglovin
RSS 2.0