Because i'm the tiger


And now it's your move


Cassa är duktig denna lördag

Nu ska jag försöka få ordning i mitt rum, så att jag sedan ska kunna börja plugga och bli av med lite skolarbete. Det är en aning deprimerande att sitta med skolarbete på en lördag, men känner att jag är så gott som tvungen.

Jag kan trösta mig med att jag hade det riktigt kul igår, med film å mys å mycket trevligt folk. Sedan lyckades jag förlora i poker, men det betyder väll bara att jag kommer få tur med kärleken.. inte sant? Vi får väll hålla tummarna! Usch nu får jag fortsätta städa rummet så att det blir klart någon gång.. Jag hade tänkt att träna lite idag också, så att man blir fin till sommaren haha.

Jag känner mig tvungen att skriva lite till så att texten löper ända ner till dit bilden slutar haha. Annars blir det ju inte fint. Nåja jag får väll komma på någonting roligt att berätta...

Joo. Jag har funderat på att kanske färga håret brunt med en liten röd nyans? Tycker att det är så otrloligt snygggt, men sedan är jag lite osäker eftersom att jag gillar min hårfärg dom jag har nu också. På bilden ser ni på ett ungfär hur mitt hår ser ut.

Fii är ute på hal is

Halmstad, halmstad, kära halmstad. Fii och jag passade på att fota lite på isen. Det var väldigt roligt, även om jag inte fick så häftiga bilder. En gubbe som gick förbi oss sa någonting i denna stilen till oss: Ungjävlar denna isen är inte till för att åka skridskor på. Haha, så trevligt folk finns det här i Halmstad..Jag blev fotad av fii

Ibland måste man ställa upp som modell. Söta Fii som fotograferat, jag som redigerat.


Cassa i snö
Cassandra busar


Jag har kommit in i en porslinshy-fas.. tyvärr!


hum.


Ruuuuumpa!!


Emma i studio

Jag snodde Fii's modell för ett tag sedan för att jag skulle fotografera en sådan här bild. Tycker den blev väldigt fin faktiskt, med en blixt i bakgrunden.


Dorte busar också i snön

Nu kommer äntligen lite fler bilder från fotograferingen med Dorte och Medvind. Tror inte att jag kommer lägga upp fler än de här bilderna på bloggen. Om det skulle ske så kommer det i vilket fall som helst inte ske inom en snar framtid. Jag är inte så känd för att jobba snabbt precis..

Denna bilden vart otroligt söt tycker jag, kolla bara så mysigt det ser ut! Vänster tass upp, höger hand upp. Jo jag vet att det heter hov egentligen. Men det låter mycket sötare när man säger tass, inte sant?
Hum.. En aning sne horisont? Fyyy på mig!
Medvind får komma in på sin kant nu i slutspurten av bilderna.

Medvind busar i snön

Det var tyvärr väldans svårt att fotografera i den skinande solen, men ett par fina bilder fick jag allt med mig hem. Har fotograferat en annan häst som heter Dorte också, men bilder på henne kommer dyka upp lite senare. Jag tänker inte skämma bort er med massa bilder på en och samma gång haha.


bloglovin
RSS 2.0