Nu ska Cassa grillas


Jag kan tänka mig att jag hade varit väldigt god, men ni kan vara lugna. Jag har inte tänkt att bli uppgrillad idag. Det får den goda fläskfileén bli istället.



Stuvade makaroner och köttbullar



Behöver jag säga någonting mer än Happy face?

Drag me to hell


Jag har helt klart underskattat denna skräckfilm. Egentligen måste jag dra till stallet ni och ta in hästarna, men  kände att jag måste uppdatera er om denna läskiga händelse jag nyss var med om. Det började med att Fii och jag var på väg tillbaka från skatteverket. Hon lämnade mig för att gå vidare in i stan medan jag var tvungen att dra hem för att byta om osv. Men när jag kommer till korsningen till min gata så står den en mystisk tant där och söker ögonkontakt med mig. Jag är ju en väldigt trevlig tjej och stannar för att prata med henne. När hon öppnar munnen så ser jag plötsligt vem hon liknar..


Jag menar inte att hon hade gula fula tänder, men hennes guldtand stack ut precis likadant som från tanten från filmen Drag me to hell. Asså ni förstår inte hur rädd jag var! Jag intalade verkligen mig själv att det var tanten från filmen som stod livs levande framför mig.. och om jag inte skulle hjälpa henne med det hon frågade mig så skulle hon kasta en förbannelse över mig. Så jag stod snällt och lydigt kvar och försökte vara så trevlig som möjligt.. Vill ju inte dö nu när jag precis startat företag och allt. Då skulle folket från skatteverket haft rätt med att jag kan lämna Fii ensam med skatteskulderna.




Bildkälla: http://scarsmagazine.com/blog/wp-content/uploads/2009/10/drag_me_to_hell_mrs_ganush_web.jpg

Stavar som en kratta


Ursäkta mig för min.. synd eller någonting. Jag råkade stava till kycklingar utan ett "c" i förra inlägget. Hoppas ni inte kommer få för många sömnlösa nätter efter denna felstavning.


Nu ska vi till skatteverket, ha en bra dag. Fast.. vi hörs kanske ikväll igen hehe.


Plönninge • Fälttävlan • 24 april



På lördagen den 24 april begav vi oss ut till plönningeskolan som hade anordnat en fälttävlan. Jag bedrog min Canon kamera och fotograferade med min kompanjons Nikon D90 och ett medlånat objektiv från skolan. Det ska bli roligt sedan när vi kommer igång med vår fotofirma!













Godmorgon



Eller bör jag säga god middag? Nåväl. God middag mina små kyklingar. Idag fick vi äcklig mat i skolan. Så jag fick leva på sallad och knäckebröd. Hallå vart är världen på väg? Jag gillar mer onyttig mat och tvingas äta grön kanin mat och torrt bröd (jag gillade inte köttet dom serverade). Det ska vara frallor och köttbullar TACK. Här får ni en bild som visar hur glad jag är över detta.


What's a gym?

 

 



När ni läser "Cassa and Fii are going to the gym", så måste ni uttala gym såhär som Homer gör på youtube-klippet. Annars så blir det inte kul. Haha jag skrattar alltid lika mycket till sådan här skithumor.

 

 

Nej nu drar jag som sagt till gymmet. ehh.. Om några timmar, men ändå. Ska bara städa, tvätta och sådant där söndagsgöra. Ha det bra så länge och ät inte för mycket köttbullar.

 

(Om ni nu får för er att äta köttbullar även om jag råder er att inte göra det, så får ni faktiskt ta och dela med er!)


100424 - trött. mer trött. mest trött.

Igår på kvällen så var Nicole och Amanda hemma hos mig och kollade på film. Det var skoj. Sedan efter att ha följt Nicole hem en liten bit gick Amanda och jag tillbaka hem till mig för att kolla på bästaste Vampire Diaries. Någon annan som följer den serien?


Idag ska vi upp till plönninge och fotografera fälttävlan. Det ska bli riktigt kul faktiskt. Men först ska jag bara göra frukost.





Frasse min lilla söta vovve.


Ha en bra dag.

Hejdå fläsk

Steg upp vid tjugo i nio för att snabbt dra på mig träningskläderna. Vid nio mötte jag upp Amanda vid berget och sedan så sprang vi hela tre kilometer. Nu sitter jag här framför datorn och känner mig snurrig. Eller rättare sagt så är det jag som sitter helt still och normalt samtidigt som världen envisas med att snurra runt, runt och runt. Dålig kondition säger ni kanske.. hum. Jag säger inte emot. Jag har sämre kondition än folk som bara lever på cola och datorspel.


Jag-är-bättre-än-alla-andra-som-inte-orkar-träna-Cassa på bild. Hahah min näsa ser förövrig sne ut. Bilden är från när jag och en kompis tränade på Gymmet och busade i omklädningsrummet.


Nu är det en kall (läs: varm) dusch som väntar.

Jag trotsar för det jag tror på

Godmorgon gott folk. Hoppas ni har sovit gott. Själv har jag drömt lite utav äventyrs/hemska drömmar, tex att jag blev jagad av militärer i Spanien efter att ha åkt buss. Men eftersom att jag alltid är hjälten i mina drömmar, så räddade jag oss allihopa. Är jag inte för duktig/slash/snäll. Jo tänkte väll att ni också tycker det.

Sedan måste jag bara påpeka att Fii snackar koblaja när hon påstår att jag är lik Serena från Gossip Girl. Håll med mig. Eller dö.. Känn hotet. Visst är vi båda blonda, men skillnaden är att jag ser ut som att jag fått stryk, och Blake är snygg som jag vet inte vad.


En bild på mig, denna vackra morgon.



Blake lively

Bildkälla: http://unrealitymag.com/wp-content/uploads/2009/03/serena.jpg

Nightlight


Foto: Jag

Canon ska det vara!

Min kära kompis Natalie har tagit förnuftet till fånga och köpt en systemkamera. Efter att ha låtit batteriet ladda klart så sprang vi nästan ut för att fota. Hon har en mycket nyare modell än mig, canon EOS 550D. (Jag har 400D:n).






Jag fick dra på med ISO:t rätt så rejält, varav brusigheten.

Fler bilder kommer, men ville inte att det skulle bli för många på en gång i ett och samma inlägg.

You're My Lovely One

Jag är lite efter (som vanligt..) med att uppdatera bloggen min. Men i lördags så gick jag upp tidigt för att åka med ut till Sofias pollar. Gissa vad som låg där i en box, om inte en massa söta kattungar! En liten kisemise var tyvärr lite död, men de andra verkade friska i alla fall.

Btw så hade jag planerat att dra med kameran till skolan för att ladda upp bilder som jag fotograferade igår, men självklart glömde jag ta med den. Det är mig i ett nötskal. Ni får se det senare idag när jag kommer hem istället!





Ha det bra!

A.p.u

Jag och en kompis har tänkt till lite extra nu till apu:n. Då vi båda är fotointresserade och känner att vi båda kan tänka oss att jobba som fotografer i framtiden, så slog vi till med ideén att starta upp ett eget företag som apu. Finurligt av oss va?!


Jag har försökt pilla lite med hemsidelayouten.


Min "delägare" Fii som valt ut lite bilder till portfoliot.


Igår skrev vi lite på en arbets och affärsplan. Men det är mycket kvar som ska göras, vi måste lära oss bokföring, och skriva en massa papper. Men nu är det igång och det här kommer gå hur bra som helst. Namnvalet stod mellan WS hästfoto och Prixfoto. För tillfället lutar det åt Prixfoto.

Ha det bäst! // Cassandra

100411

Rensar mina hårddiskar nu, vilket jag måste eftersom att jag inte har plats med några nya bilder för tillfället haha. Nåja det jag ville säga var att detta är ett par gamla bilder som jag redigerade lite snabbt. Jag har inte tålamod nog att sitta länge med en bild hehe.



Cassa ger er ett sad-face


bloglovin
RSS 2.0